Over ons

Passie voor service, aandacht voor detail, afgestemd op jouw wensen

JD Pro

AV solutions

JD Pro, dat zijn eigenlijk jo en conny

Jo vertelt

Ik ben licht- en geluidstechnicus en ook DJ. Op mijn 14de ging ik al mee om PA’s te verzorgen voor Vlaamse artiesten. Daar is mijn belangstelling en mijn passie voor het vak ontstaan.
Intussen zijn we meer dan 20 jaar later en heb ik al een bewezen track record in de eventsector: ik heb een goeie 10 jaar gewerkt bij een leverancier voor standenbouw en verhuur van beursmateriaal.
Daarnaast heb ik technische ondersteuning geleverd voor ettelijke fuiven, festivals, sportwedstrijden en bedrijfsfeestjes. Ik ben een geboren en getogen Kempenaar, maar mijn opdrachten situeren zich over heel Vlaanderen en Brussel en af en toe ook over de landsgrenzen heen.
Door mijn jarenlange ervaring heb ik een sterk netwerk opgebouwd binnen de sector waardoor ik voor grote opdrachten ook andere experts in het vak kan inzetten. Ik vind het belangrijk om bij te blijven met de ontwikkelingen in mijn vakgebied en ik volg dan ook regelmatig opleidingen mbt nieuwe software, technologie en optimalisatie.

Conny aan het woord

Ik ben zaakvoerder en verantwoordelijk voor contracten en de back-office. In de eerste jaren van mijn professionele carrière stond ik mee in voor de business to business events in Kinepolis Brussel.

De eventsector ligt me nog steeds nauw aan het hart, ook al ben ik intussen werkzaam in een andere sector. In 2017 hebben Jo en ik vanuit onze ervaring en interesse besloten om de handen in elkaar te slaan en JD Pro op te richten. Bij de oprichting werd er geïnvesteerd in licht- en geluidsmateriaal om de juiste service te kunnen bieden. Regelmatig komt er nieuw materiaal bij en voor grotere opdrachten doen we graag een beroep op ons netwerk om extra’s bij te huren.
Onze drijfveren? Het leveren van service, expertise en de juiste prijs/kwaliteit, maar ook het plezier dat we zelf beleven aan het uitvoeren van onze passie mee overbrengen naar onze klanten. Want uiteindelijk is een event pas geslaagd als zowel de organisatie als de genodigden er met een positief gevoel en een glimlach aan terugdenken.